Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului margele-de-poveste.ro

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului margele-de-poveste.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Modelele care apar ca vandute pot servi doar drept inspiratie pentru un nou produs, nu vor fi reproduse exact. Putem crea o bijuterie la comanda dupa un model sugerat.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si margele-de-poveste.ro sunt reglementate oficial de OUG 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Inapoierea banilor se va face , conform OUG 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere, dar se poate amana rambursarea pana cand se primeste coletul, sau pana cand clientul trimite o confirmare ca a expediat coletul, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. 

Administratorul margele-de-poveste.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Garantia legală de conformitate

Magazinul nostru respectă garantia legală de conformitate pentru produsele comercializate.

Nuanta produselor poate fi usor diferita de original, din cauza rezolutiei fotografiei.


Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Margele-de-poveste.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului margele-de-poveste.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul margele-de-poveste.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul margele-de-poveste.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului margele-de-poveste.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Margele-de-poveste.ro isi rezerva dreptul de a anula unilateral orice comanda,fara un anumit motiv si fara a anunta cumparatorul. 

Margele-de-poveste.ro isi rezerva dreptul de a prelungi termenul de livrare cu 3-5 zile lucratoare!

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email admin@margele-de-poveste.ro

Conciliere Amiabila

Dacă aveti probleme legate de o comandă care nu pare a putea fi rezolvate prin e-mail, puteti lua legătura pentru o conciliere internă cu Angela Avram, 0745-390805.

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului margele-de-poveste.ro. 

Site-ul margele-de-poveste.ro este operat de Avram Marioara Angela PFA, prin titular Avram Angela cu sediul in Oradea, str.Gutenberg nr.23, Bihor, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F5/634/2014, CUI 33024278.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe margele-de-poveste.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii margele-de-poveste.ro (in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, revizuita si cu adaugirile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in cadrul comunicarii electronice) in urmatoarele scopuri:

 

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea margele-de-poveste.ro si a tertilor cu care margele-de-poveste.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Clientul are dreptul de a solicita stergerea adresei sale de email din baza de date sau a oricaror alte informatii pe care ni le-a furnizat in scopul comenzii de produse pe margele-de-poveste.ro  Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe margele-de-poveste.ro privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Produsele comercializate pe acest site nu pot fi achizitionate in vederea revanzarii. Daca doriti sa obtineti o colaborare in vederea expunerii si vanzarii produselor margele-de-poveste.ro, va rugam sa ne contactati pe adresa de email sau telefonic. 

 • Comanda primita de la client este considerata contract si se supune prevederilor legii privind regimul juridic al contractelor la distanta. 
   • Vom prelua si rezolva orice solicitare venita de la clienti, in timpul cel mai scurt.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Spre exemplu : in cazul in care nu ati ridicat o comanda facuta pemargele-de-poveste.ro fara sa ne anuntati in prealabil, ne rezervam dreptul de a va refuza comenzile.

Lucram in permanenta pentru a va oferi descrieri/fotografii cat mai detaliate pentru produsele noastre si va stam oricand la dispozitie prin serviciul de asistenta email – admin@margele-de-poveste.ro – pentru a va raspunde tuturor intrebarilor despre creatiile noastre. Nu vom fi raspunzatori pentru setarile de culoare ale monitorului dv. , pentru folosirea necorespunzatoare a produselor noastre sau pentru orice alte neajunsuri datorate alegerii nepotrivite a unui produs, pe baza informatiilor expuse in site.

 

 

LIVRAREA

 

Clientul va suporta taxele de livrare, cu exceptia situatiei in care comanda depaseste valoarea de 200 lei sau a situatiei in care clientul este din localitatea Oradea, caz in care livrarea se va efectua personal.

Produsele comandate pe margele-de-poveste.ro vor fi expediate prin curier rapid. Valorile taxelor de livrare sunt cele stabilite de operatorii de transport mai sus mentionati, nu vom percepe alte taxe suplimentare, respectiv 18 lei/fiecare colet., acestea fiind afisate in cosul de cumparaturi la plasarea unei comenzi.

Termeni de livrare :

Pentru produsele existente in stoc, expedierea se va face:

-          in ziua urmatoare pentru comenzi plasate pana in ora 20.00 a zilei in curs.

Pentru produsele la comanda sau comenzi speciale termenul de executie este de 1-7 zile lucratoare. Comanda minima este de 30 lei.

Magazinul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul situatiilor de forta majora. Vom face tot posibilul pentru a fi tot timpul informati asupra modificarilor care pot aparea in asemenea cazuri si pentru a va tine la curent cu acestea.